Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Egyesület

2014.09.22

 

 

Egyesületről

 

 

 

 

Egyesületünkről általánosságban

Egyesületünk 15 éve foglalkozik gyermekek táncoktatásával Mosonmagyaróváron és a környező falvakban: Kimlén, Darnózselin, Héderváron, Mecséren, Lipóton, Mosonszentmiklóson, és Lébényben. Fő profilunk az akrobatikus rock & roll, de ez mellett az ide beiratkozó gyerekek rengeteg más tánccal is megismerkedhetnek, ilyenek pl. a színpadi táncok, a hip-hop, a társastánc…stb.Táncosaink az elmúlt 13 évben rengeteg rendezvényt tettek színesebbé produkcióikkal; céges, városi és falusi rendezvényt egyaránt. Versenyzőink a 12 év alatt pedig olyan szintre fejlődtek, hogy ma már állandó résztvevői a pontszerző területi, országos, és világversenyeknek, ahonnét kiemelkedő eredményekkel térnek haza.

Óvár-Kupa Akrobatikus Rock & Roll Versenysorozat

Egyesületünk azonban nemcsak versenyekre jár, hanem 2007 óta minden évben megrendezi az egyik legszínvonalasabb pontszerző versenyt, az Óvár-Kupát is, ezzel is öregbítve saját és a város hírnevét (évente 500 versenyző és 500-550 néző!!). Külön említést kell tenni a szülőkről, akik nem csak a verseny szervezésében és lebonyolításában segítenek, de fáradságot nem kímélve hordják gyerekeiket versenyekre és fellépésekre is. Az idők folyamán ők is őszinte, igaz barátokra tettek szert, akárcsak gyermekeik.

Megújulás és céljaink

10 év után, 2011 januárjában egyesületünk életében elérkezett a megújulás, ami az új vezetőségben, a megújult edzői gárdában, a megújult designben(honlap, logó), új célokban és nagyobb ÖSSZETARTÁSban mutatkozik meg. A megújult egyesület minden tagja keményen dolgozik, hogy az ide járó gyerekek megtanuljanak összetartó csapatban dolgozni, kitartsanak céljaik mellett, jó sportolókká váljanak, és mindeközben jól érezzék magukat az edzéseken, versenyeken és az egyesület közös rendezvényein.

536063_121734671327719_1528810093_n.jpg